İbrahim Kurşungöz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Akarbaşı M. Ada S. 35/A Odunpazarı ESKİŞEHİR
Vizyon
Özel Eğitim, Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanlarında topluma kaliteli ve güvenilir hizmet sunan örnek bir rehberlik araştırma merkezi olmak.
Misyon
Görev alanımızdaki , rehberlik ve özel eğitim çalışmalarını koordine etmek,eğitsel tanı koymak ve yönlendirmek,araştırmalar yapmak, okullardaki eğitim öğretim çalışmalarını desteklemek, yaşanılan sorunlar konusunda okullarla ve toplumla işbirliğine girerek çözüm önerileri geliştirmek, bireyi merkez alan bir anlayışı, empatik iletişimi, hoş görüyü, sürekli gelişmeyi ve ekip çalışmasını ilke edinerek bireyin kendisini tanımasına ve geliştirmesine yardımcı olmak ve toplumu bilgilendirmektir.
Başarılar
1. Eskişehir Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2003 yılında Eğitim Bölgesi yerleşim alanında en başarılı kurum olarak bulunmuştur. 2.Eskişehir Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2002 yılında orta öğretim kurumları sınavında özverili çalışmalarından dolayı kurumumuza teşekkür belgesi verilmiştir.
Öğretim Şekli :Tam gün, tam yıl hizmet veren bir kurumdur.
Doğalgaz kaloriferi
Ulaşım
Eskişehir Diş hastanesine giden otobüs ve dolmuşlar merkezimizin üst caddesinden Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine giden otobüsler ise binamızın iki alt caddesinden Atatürk Bulvarından gitmektedir.
Merkez Odunpazarı ilçesindedir.