SEYİTGAZİ İLÇESİNDE EĞİTİMLER GERÇEKLEŞTİRDİK.

04/03/2024 Pazartesi günü 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı kurumumuz yıllık çalışma planı doğrultusunda öğrencilerin ihtiyaçları, gelişim dönemi özellikleri ve risk durumları göz önüne alınarak sorumluluk bölgemizde bulunan, Seyitgazi ilçesindeki Rehber öğretmeni/ Psikolojik Danışmanı bulunmayan okullara yönelik bir takım eğitimler gerçekleştirdik.

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları Fahriye Ergün ve Gülen Tan tarafından Şehit Mustafa Akbaş İlkokulunda öğrencilere  “TBM Teknoloji Bağımlılığı”, Psikolojik Danışman Seçil Koçak tarafından Seyitgazi Anadolu Lisesinde öğrencilere  “ Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık”, Psikolojik Danışman Ahmet Öncü ve Psikolojik Danışman  Hüseyin Gencer tarafından Şehit Kamil Üngör Ortaokulunda ayrıca Seyyid Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunda  “LGS ve Sınav Stratejileri “  , Psikolojik Danışman Muharrem Elverdi  ve  Psikolojik Danışman Melike Doğan tarafından Kırka Anaokulu velileri ile öğrencilerine “TBM Teknoloji Bağımlılığı” eğitimleri Bölüm Başkanı Mürsel Çetin’in koordinesinde  gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca Özel Eğitim Gereksinimli öğrencilere dair talepler doğrultusunda kurumumuz Özel Eğitim Öğretmenleri Aslı Sönmez ve Volkan Atuk tarafından Kırka Eti Maden İşletmeleri MTAL  öğretmenlerine yönelik müşavirlik hizmeti verilmiştir.

Verimli bir etkinlik gerçekleştirilebilmesi adına bizlere destek olan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:33 - Görüntülenme: 72