ODUNPAZARI MERKEZE BAĞLI MAHALLERDEKİ OKULLARDA BİR TAKIM EĞİTİMLER GERÇEKLEŞTİRDİK.

11/03/2024 Pazartesi günü 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı kurumumuz yıllık çalışma planı doğrultusunda öğrencilerin ihtiyaçları, gelişim dönemi özellikleri ve risk durumları göz önüne alınarak sorumluluk bölgemizde bulunan, Odunpazarı merkeze bağlı mahallelerdeki Rehber öğretmeni/ Psikolojik Danışmanı bulunmayan okullara yönelik bir takım eğitimler gerçekleştirdik.

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından Bölüm Başkanı Mürsel Çetin koordinasyonunda Kireç Sedat Buhuma İlkokulu, Ağapınar İlkokulu, Sevinç Behiç Akaydın İlkokulu, Şehit Güngören Bostan Ortaokulu, Taptuk Emre Ortaokulu ve Sevinç Behiç Akaydın Ortaokulundan; ortaokullara yönelik “LGS ve Sınav Stratejileri” ilkokullara yönelik ise “TBM Teknoloji Bağımlılığı” eğitimleri verilmiştir.

Verimli bir etkinlik gerçekleştirilebilmesi adına bizlere destek olan  yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 16:11 - Görüntülenme: 61