ÇİFTELER İLÇESİNDE "GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE SİBER ZORBALIK" KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRDİK.

19/02/2024 tarihinde merkezimiz sorumluluk bölgesinde bulunan Çifteler ilçesindeki, Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanı bulunmayan Şehit Osman Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ercan Canavar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çifteler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik “Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları Seçil Koçak, Fahriye Ergün ve Gülen Tan tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde dijital vatandaşın sorumluluk ve hakları, dijital dünyanın riskleri, dijital güvenlik, internetin güvenli kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konu başlıkları altında sunum yapılarak, karşılaşılabilecek sorunlar hakkında çözüm önerilerinde bulunulmuştur.

Misafirperverliklerinden dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

20-02-202420-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 16:30 - Görüntülenme: 125